Valhalla dá na výběr mezi rozlišením a FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valhalla dá na výběr mezi rozlišením a FPS

Valhalla dá na výběr mezi rozlišením a FPS

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 11. 2020 09:05 18
Reklama

V případě Watch Dogs: Legion musí Ubisoft hasit nepříjemné problémy, které trápí hráče na všech platformách. Nezapomíná se ale ani na Assassin’s Creed Valhalla. Severští mořeplavci právě dnes přivezou nové herní režimy.

Update s číslem 1.04 nabídne hráčům na konzolích možnost vybrat si mezi hezčí grafikou nebo lepším výkonem. Na jedné straně tedy máme vyšší rozlišení při 30 snímcích za sekundu, na straně druhé zase 60 FPS. Možnost výběru mají samozřejmě pouze hráči na konzoích Xbox Series a PlayStation 5.

Update přináší také další drobná vylepšení. Hra se nyní spoléhá na nové vizuální efekty, upraveny byly také některé herní prvky. Vývojáři se ale soustředí především na problémy, opraveno by mělo být zasekávání v prostoru, chování NPC postav během boje, vylepšena byla i minihra spojená s rybařením. Nutno dodat, že výčet opravených chyb je skutečně dlouhý, což slibuje výrazně lepší zážitek z hraní.

Vousatí seveřané udělali na hráče docela dobrý dojem, což se samozřejmě odrazilo v prodejích. Valhalla si dokonce v prvním týdnu připsala rekord, jde o nejúspěšnější launch v asasínské sérii. V prodejích fyzických kopií v Británii hru překonalo akorát Call of Duty: Black Ops Cold War.

Assassin’s Creed Valhalla je k dispozici na PC a na konzolích PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series a na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama