MechWarrior vyjde na konzole, DLC s ním
i Zdroj: Piranha Games
Novinka MechWarrior vyjde na konzole, DLC s ním

MechWarrior vyjde na konzole, DLC s ním

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 11. 2020 15:20 1
Reklama

Dnešní den značí pro tvůrce MechWarrior 5 velký den. Vývojáři nám totiž přinesli vskutku spoustu novinek, a to nejen o samotné hře, ale také o osudu samotných vývojářů. Studio Piranha Games bylo totiž zakoupeno společností Enad Global 7 za částku 24,1 milionu dolarů (529,8 miliardy korun).

To ale není konečná částka. Pokud se totiž do roku 2026 podaří splnit určité výkonnostní cíle, EG7 vyplatí dalších 48,6 milionu dolarů (1,06 miliardy korun). Co se MechWarrior 5 týče, na jaro příštího roku se plánuje vydání na mnoho platforem mimo Epic Games Store, kde hra minulý rok exkluzivně vyšla. Mimo Steam hra dorazí i na Xbox One, Xbox Series a GOG.

Nejde ale o samé dobré zprávy. Vývojáři totiž oznamují odklad DLC Heroes of the Inner Sphere, a to na zatím neznámé datum, kdy vyjde MechWarrior 5 na další platformy. Vývojáři se netají tím, že za tímto rozhodnutím stojí i odklad Cyberpunk 2077, se kterým by muselo DLC soupeřit.

„Každý vývojář chce, aby jejich titul dostal co nejvíce pozornosti to jde, přičemž sdílet vydání se Cyberpunk 2077 rozhodně není optimální. Prodeje v den vydání a marketing jsou pro vydání produktu velmi důležité a věříme, že odložení data vydání dovolí naší hře získat takové možnosti a pozornost, kterou si zaslouží.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama