Další Metro nabídne multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Metro nabídne multiplayer

Další Metro nabídne multiplayer

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 11. 2020 10:23 2
Reklama

Letošek značí 10 let od vydání Metro 2033 - začátku velmi úspěšné post-apo série od studia 4A Games, které začalo s adaptací knižní série. Vývojáři si tak jako malou oslavu tohoto milníku připravili pro své fanoušky spoustu informací nejen o Metro Exodus.

Začneme ale právě tímto projektem. Deep Silver společně s 4A Games oznámili vylepšenou next-gen verzi, která má přinést vyšší framerate, vyšší rozlišení, kratší načítací časy a samozřejmě ray tracing. Next-gen update bude pro současné vlastníky zdarma, zatím ale neznáme datum vydání.

Ukrajinské studio dále potvrdilo vývoj nového pokračování, které zamíří pouze na next-gen. Máme se dočkat kompletního přepracování enginu a renderování, které má využít síly nové generace. Velká novinka ale přichází v rámci multiplayeru. Jelikož bylo studio v srpnu letošního roku odkoupeno skupinou Embracer Group a následně zamířilo pod hlavičku Saber Interactive, plánují vývojáři vytvořit pro Metro multiplayer.

„Jako malé studio jsme nikdy nemohli tyto ambice přetvořit v realitu, a tak naše nápady vždy skončily ve fázi prototypu. Díky zkušenostem Saber Interactive v online hrách se nyní aktivně poohlížíme po konceptech multiplayeru, který nabídne další cestu k prozkoumávání světa Metro.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama