PlayStation Plus nabídne Just Cause 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation Plus nabídne Just Cause 4

PlayStation Plus nabídne Just Cause 4

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 11. 2020 16:58 1
Reklama

Jen pár hodin po zveřejnění prosincových Games with Gold, které hráči nepřijali moc pozitivně, se na scénu vyřítilo také Sony, které se rozhodlo nabídku Xboxu víceméně pošlapat a odhalit své hry zdarma, které hráči dostanou v rámci PlayStation Plus. A že bude co vybírat.

První hrou je Worms Rumble, nejnovější přírůstek do série Worms, který se rozhodl jít s dobou a převést hraní do 3D, respektive 2,5D. To vše navíc v reálném čase a s až 32 hráči. Jde tak spíše o akční střílečku než o klasické Worms. Samozřejmě nesmí chybět ani battle royale.

Druhou hrou v pořadí je čtvrtý díl Just Cause. Ten po svých předchůdcích nabídne taktéž bláznivou akci, ve které hraje hlavní roli váš hák, se kterým můžete svazovat cokoliv s čímkoliv. To vše na obrovské mapě, na které naleznete všemožné prostředí – od deštných pralesů po zasněžené vrcholky hor.

Poslední hrou je Rocket Arena, pokus studia EA o prémiovou akční střílečku. Bohužel při vydání šlo o velký propadák, jelikož jsou dnes hráči zvyklí na luxus free-to-play arénových stříleček. Hratelnostně na tom ale hra není špatně a cenovka položena jak nejníž to jde vám určitě zajistí zábavu minimálně na pár hodin. Hry budou dostupné od 1. prosince do 4. ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama