V ukázce se představil dabér Milese Moralese
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V ukázce se představil dabér Milese Moralese

V ukázce se představil dabér Milese Moralese

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 11. 2020 10:29 2
Reklama

Miles Morales už dávno testoje SSD disky konzolí PlayStation 5. Vzhledem ke kratší herní době už řada hráčů viděla závěrečné titulky, je tedy nejvyšší čas na setkání s dabéry vybraných postav. Ti se představili v krátkém videu.

V ukázce promluví Griffin Pautu (Ganke Lee), Jacqueline Piol (Rio Morales), ukáže se ale i představitel hlavního hrdiny - Nadji Jeter. Dabéři naznačují, že Milese trápí rodinná tragédie, mladý pavoučí muž je silně poznamenán smrtí svého otce, který samozřejmě v jeho životě chybí.

Příběh také sleduje, jak se z Moralese stává unikátní Spider-Man. S Peterem Parkerem sice sdílí pár dovedností, ve skutečnosti se od něja ale zásadně odlišuje. Je například schopen využít kamufláže a na čas se zneviditelnit, takže může protivníky nepříjemně překvapit. A jak dodává Nadji Jeter, je i mnohem rychlejší a hbitější, ač se to na první pohled nemusí zdát.

Pokud ještě váháte nad tím, zda do pavoučího dobrodružství naskočit, přečtěte si naší recenzi. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales je k dispozici na konzoli PlayStation 5 i PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama