Hráči otevřeli tajemné dveře v Demon's Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči otevřeli tajemné dveře v Demon's Souls

Hráči otevřeli tajemné dveře v Demon's Souls

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 11. 2020 13:05 1
Reklama

Enigmatická podstata her od studia FromSoftware vždy sehrávala důležitou roli u všech titulech tohoto studia. Nakonec i Demon's Souls, samozvaný průkopník Souls-like žánru, pochopitelně nebyl výjimkou. Jako takový ostatně stál přímo u zrodu řečeného trendu, což je pochopitelně něco, čeho chtěli naplno využít i autoři vydaného remaku.

Pakliže se řadíte mezi hráče her od FromSoftu nejspíše vám neuniklo, že remake přidal mimo jiného i skryté, tajemstvím opředené dveře, které v originálu nenajdete. Jak asi sami odtušíte, netrvalo dlouho a hráči začali dveře zkoumat ve snaze dohledání stopu, která by jim v jejich otevření pomohla. Hlavním vodítkem úvodního vyšetřování se přitom stal předmět Gold Coin, neboť i ten přibyl až skrze remake.

Myšlenka užití Gold Coinů pramenila přitom především z faktu, že i předešlý remake studia Bluepoint, Shadow of the Collossus, obsahoval dveře, jejichž otevření bylo podmíněno nahromadění dostatečného počtu mincí. Navzdory očekávání se tato myšlenka skutečně ukázala jako správná, avšak s mírnou úpravou ve formě nahrazení Gold Coinů o Ceramic Coiny – vzácnou měnu, kterou lze získat pouze v nově přidaném Fractured Modu a se statusem světa Pure White či Pure Black World Tendency.

Aby toho nebylo málo obdržení vytouženého klíče dále vyžadovalo odevzdat 26 sesbíraných mincí postavě Sparkly the Crow v lokaci Shrine of Storms, načež byl hráči předán hledaný klíč. A co za vší tou snahou nakonec stálo, ptáte se? Inu, mnoho ne. V základní podstatě ukrývala druhá strana dveří pouze kompletní set zbroje Penetratora, tj. oděv jednoho z bossů, na které narazíte při dokončování hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama