Práce na seriálu TLoU od HBO mají zelenou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Práce na seriálu TLoU od HBO mají zelenou

Práce na seriálu TLoU od HBO mají zelenou

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 11. 2020 10:35
Reklama

Seriálové i filmové adaptace videoherních značek patří mezi ambiciózní, současně ale značně riskantní projekty. Koneckonců, úspěch první sezóny Zaklínače od Netflixu byl v této kategorii spíše výjimkou než psaným pravidlem. Což lze vypozorovat i z vlažného přijetí jiných projektů. I právě proto bude zajímavé sledovat, jak se producenti poperou se seriálovou adaptací The Last of Us.

Seriál na motivy postapokalyptické akce studia Naughty Dog, jenž byl oznámen v březnu letošního roku, byl vedením HBO v uplynulých dnech plně odsouhlasen a může začít produkci. V souladu s dříve uvolněnými zprávami bude za natáčení zodpovídat tvůrce kriticky uznávaného miniseriálu Černobyl, Craig Mazin. Po jeho boku přitom stane i přední tvář TLoU: Part II, Neil Druckmann, který se zapojí do psaní scénáře a společně s Mazinem a Carolyn Strauss i do výkonné produkce.

Příběh by měl dle dostupných informací rozšiřovat děj první hry. Z toho vyplývá, že by se i on mohl odehrávat dvacet let po katastrofě, která změnila životy všem. Sérial tak může stavět na vznikajícím vztahu Joela a Ellie. Chybět nemají ani četné šokující scény, jež mají podle slov autorů věrně ilustrovat surovost a brutalitu, kterou houbovou nákazou a lidskou nedůvěrou zmítaný svět skýtá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama