Rockstar láká na rozšíření mapy v GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar láká na rozšíření mapy v GTA V

Rockstar láká na rozšíření mapy v GTA V

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 11. 2020 23:06
Reklama

Už pár měsíců nazpět jsme se dozvěděli, že neustálá podpora giganta zábavního průmyslu GTA V jen tak neustane. Online složka totiž generuje stále obrovské příjmy a Rockstar se jich nechce jen tak vzdát. V červenci tak vývojáři oznámili budoucí příchod nejen nových heistů, ale i zcela nové lokace, tedy vůbec první rozšíření mapy v sérii Grand Theft Auto vůbec.

A právě na tuto lokaci začal Rockstar nejspíše lákat. Nové tajemné video na Twitteru, které se týká GTA Online, totiž zobrazuje několik fotek neznámých lokalit. Ty jsou dle vizuálu zasazené nejspíše do teplých krajin, díky čemuž hráči začali pochopitelně okamžitě spekulovat o tom, kam se fanoušci GTA podívají - půjde o Dominikánskou republiku? Nebo úplně jinou zemi?

Není to ale vše. Konec videa zabírá mrtvolu na pláži, která se začala objevovat i přímo ve hře. Dle uživatele Tez2 se vyplavuje v různý čas na různých místech po západním pobřeží mapy. Mrtvola samotná zajímavá není, kousek od ní se ale objevuje kufřík, který by mohl skrývat zatím utajené informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama