GTA V odhaluje The Cayo Perico Heist
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V odhaluje The Cayo Perico Heist

GTA V odhaluje The Cayo Perico Heist

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 11. 2020 16:25
Reklama

Po dnešním krátkém teaseru zveřejněném na Rockstar Twitter účtu jsme očekávali, že oficiální oznámení je ještě několik týdnů daleko – přeci jen Rockstar si s velkými oznámeními dává tradičně načas. Jenže to jsme se spletli. Jen o pár hodin později vývojáři oficiálně odhalují nový The Cayo Perico Heist.

Nová expanze, která nese jméno po heistu, přinese spoustu novinek a dle Rockstaru půjde o největší aktualizaci v historii GTA Online. Na mapu totiž přibude zcela nová oblast, přesněji tropický ostrov Cayo Perico. Tento soukromý ostrov je ochráněn proti vnějšímu světu, jelikož na něm sídlí drogový lord.

Naším úkolem tak nebude nic jiného než se na ostrov dostat a ukrást co nejvíce uměleckých děl, zlata a peněz. K tomu by nám měly pomoct nové zbraně či vozidla. Své plány budeme tvořit ve zcela novém sídle, a to ozbrojené ponorce. Rockstar slibuje zcela nový přístup k designu heistů a údajně bude možné heist splnit pouze v jednom.

Ostrov má ale nabídnout také volnočasové aktivity jako diskotéku nebo světové DJe. Přijde i zcela nová rádiová stanice. Více novinek bychom se měli dozvědět už brzy – expanze, která bude tradičně zcela zdarma, dorazí už 15. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama