House Flipper nabízí kyberpunkové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka House Flipper nabízí kyberpunkové DLC

House Flipper nabízí kyberpunkové DLC

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 11. 2020 08:20
Reklama

Cyberpunk 2077 svým odkladem donutil posunout datum vydání hned několika dalších her, jejichž autoři a vydavatelé se báli, že je polské RPG zastíní. Na druhou stranu se ale sluší dodat, že svou estetikou mnoho dalších autorů inspiroval. Příkladem může být House Flipper.

Unikátní simulátor, v němž jde o uklízení a renovaci zanedbaných bytů a domů, byl svého času instantním hitem. A protože se v dnešní době trendy mění z měsíce na měsíc, snaží se autoři maličko ohřát v záři reflektorů, které velmi brzy zasvítí na hru od studia CD Projekt Red. Proto uvedli nové kyberpunkově laděné DLC.

V něm nechají všechny zájemce uklidit byt v dystopickém městě Neo-Tokyo. Byt, který obýval jakýsi hacker. Rozšíření přidává přes 60 tematických předmětů, s nimiž hra získává zcela odlišnou atmosféru. A nejlepší na tom je, že za něj autoři nechtějí ani korunu.

Krzysztof Krej se nijak netají s důvodem, proč se do kyberpunkového DLC pustili. Výkonný ředitel Frozen District přiznal, že se s celým týmem nemůže dočkat, až očekávané RPG vyjde. „Tady ve Frozen District patříme všichni mezi hráče. Jsme neuvěřitelně natěšeni z blížícího se vydání jednoho z největších titulů z produkce studia CD Projekt Red. Naše vývojářské týmy byly nadšeny z nápadu vytvořit pro House Flipper DLC inspirované Cyberpunkem, tak jsme do toho šli.“ Rozšíření je od dnešního dne k dispozici na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama