SnowRunner přivezl nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SnowRunner přivezl nový obsah

SnowRunner přivezl nový obsah

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 11. 2020 08:07 1
Reklama

V dubnu se na obrazovky přiřítil povedený SnowRunner. Od data vydání tedy uběhlo přes půl roku, což může znamenat, že zkušení operátoři těžkých strojů mají všechny oblasti dostupných map projeté křížem krážem. Právě jim zřejmě udělá radost nový obsah.

Studio Saber Interactive totiž vydalo druhou sezónu, která přináší nové mechanismy, možnosti úpravy vozidel a také neokoukané lokace. K dispozici jsou hned dvě nové mapy zasazené do kanadského Yukonu. Obě do hry dodávají 4 km² manévrovacího prostoru, což znamená, že je hra nyní o 50 % větší než v základu.

Autoři rozšířili také vozový park. Připravili CAT 770G, nejdelší vozidlo, které se ve hře kdy objevilo, pak také univerzální ještěrku CAT TH357D AG, ideální mašinu pro nakládání materiálů, nebo KRS 58 Bandit, náklaďák s pohonem 8x8, který je osazen malým jeřábem, což z něj dělá ideální povoz na záchranné mise.

Hráči budou mít také možnost zkrotit divokou přírodu a postavit si vlastní fabriku, v níž následně bude docházet k produkci speciálních materiálů. S tím souvisí nové možnosti kosmetických úprav, které se týkají interiérů i exteriérů.

Druhá sezóna přináší také bezplatný obsah, s updatem dorazí například nové mise v regionech Aljašky a Tamyru. SnowRunner je k dispozici na platformách PlayStation 4, Xbox One a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama