Silverhand se poflakuje v ukázce z CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Silverhand se poflakuje v ukázce z CP 2077

Silverhand se poflakuje v ukázce z CP 2077

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2020 08:45 1
Reklama

Studio CD Projekt Red koncem minulého týdne oznámilo další epizodu Night City Wire, v níž se tentokrát mimo jiné blíže představí Johnny Silverhand, tedy postava, kterou ztvárnila filmová hvězda Keanu Reeves. Ještě před čtvrtečním vysíláním k nám ale doputovaly neoficiální záběry ze hry.

V nich shodou okolností Silverhand také figuruje, posedávajíc v jakési restauraci klábosí s hlavním hrdinou. V záběrech se mihne také augumenty prošpikovaný Adam Smasher, v němž už z lidské bytosti zbývá jen málo.

Ukázka naznačuje i možnosti úpravy postavy. Autoři se zřejmě v tomto ohledu chtěli posunout zase o kus dál. Hráči tedy podle všeho budou mít možnost upravit délku nehtů, případně vylepšit úsměv úpravou zubů. Zde se sluší poznamenat, že jde o first person RPG, vylepšený zevnějšek tedy ocení především NPC postavy.

Vraťme se ještě na skok představiteli Johnyho Silverhanda. Jméno Keanu Reeves totiž zaznělo v písni No Save Point od skupiny Run The Jewels, která ve hře vystupuje pod názvem Yankee and the Brave. Fanouškům ale narážka na slavného herce příliš nedávala smysl. Quest designér Patrick K. Mills následně vysvětlil, že je Reeves ve světě Cyberpunku znám jako filmová hvězda dávné historie. A protože se výrazně podobá Silverhandovi, lidé si často tyto osobnosti zaměňují. Zdá se, že vývojáři charismatického herce vytěžili, jak jen to jde.

Cyberpunk 2077 by měl vyjít 10. prosince na platformách Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series, PlayStation 5, na PC a ve službě Google Stadia. Panují lehké obavy z dalšího odkladu, zástupci studia se ale nechali slyšet, že prosincové datum platí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama