Deathloop zamíří v květnu i na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop zamíří v květnu i na Steam

Deathloop zamíří v květnu i na Steam

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 11. 2020 10:25
Reklama

Nadějná akce studie Arcane, jež hravě využívá mechanismu časové smyčky, míří vedle oficiálního klienta vydavatelství Bethesda i na Steam. Zpráva o začlenění Deathloop do nabízeného sortimentu Steamu rovněž přichází nedlouho po oficiálním potvrzení květnového vydání.

Podobně jako na dalších cílených platformách a službách, i zde bude titul naceněn na 60 amerických dolarů za základní edici a 80 dolarů za vyšší Deluxe edici. Dražší verze přitom přinese dvojici speciálních zbraní, alternativní vzhled obou postav, soundtrack nebo menší bonusy do začátku hry. V případě bonusu za předobjednávku pak uvedená nabídka navíc dostane i unikátní vzhled pro postavu Colta.

Mimo uvedení titulu do služby společnosti Valve dodejme, že Steam stránka taktéž potvrzuje i využití nepopulární protipirátské ochrany Denuvo. Ta byla v minulosti pravidelně terčem hlasité kritiky hráčů, kteří jí mimo osočovali z nepřiměřeného vytížení počítače a horšího chodu her. Nakolik se tato teorie potvrdí i u chystaného projektu studia Arcane, to se dozvíme 21. května, kdy hra s roční časovou exkluzivitou zamíří na PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama