Autoři remaku XIII se omlouvají za stav hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři remaku XIII se omlouvají za stav hry

Autoři remaku XIII se omlouvají za stav hry

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 11. 2020 09:35 6
Reklama

Uplynulý týden přinesl řadu herních novinek, koneckonců hráči mohli poprvé otestovat možnosti nového Xboxu. Jak se však ukazuje, ne pro všechny bylo toto období rovnocenně úspěšné. Mezi tyto nešťastníky se pro nevydařený technický stav například řadí i autoři čerstvě vydaného remaku špionážní akce XIII.

Modernizovaná podoba titulu, jenž v roce 2003 překvapil hráče pohlednou cel-shadovou grafiku a důmyslnou implementací komiksových prvků, si v dobu psaní textu na Steamu odnáší uživatelské hodnocení 9 %. Hráči extrémně nízké hodnocení opodstatňují převážně tím, že hra obsahuje řadu vážných technických chyb, jako jsou chybějící animace, problematická kolize objektů, záseky umělé inteligence, mizející předměty a další. Vzhledem k negativnímu přijetí se vývojářský tým PlayMagic a vydavatel Microids rozhodli společně podat vysvětlení a veřejnou omluvu.

Ve svém oficiálním prohlášení obě studia uvádějí, že příčinou neoptimální technické stránky byl převážně přesun vývojového procesu do domácího prostředí. Dodatečně přiznávají, že nynější podoba hry nereprezentuje cíl, jenž si studio v minulosti vytyčilo. V této souvislosti dodávají, že první příchozí update bude zaměřen právě na opravu nejvíce urgentních chyb. Mezi těmi bychom měli nalézt řečenou detekci kolize, stabilitu frameratu, opravu zvuků nebo ovládání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama