Ghost of Tsushima prodal 5 milionů kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima prodal 5 milionů kusů

Ghost of Tsushima prodal 5 milionů kusů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 11. 2020 07:58
Reklama

Není to tak dávno, co se o Ghost of Tsushima pochvalně vyjadřoval Jim Ryan. Výkonný ředitel Sony Interactive Entertainment měl radost, že si samurajská akce odnesla slušné známky od kritiků, zároveň podotknul, že jde také o komerčně úspěšný titul. Konkrétní čísla ale neprozradil. Jistou představu máme až nyní.

V článku od The New York Times se sice píše hlavně o konzoli PlayStation 5, padne zde ale také zmínka o prodejích Ghost of Tsushima. Podle všeho se podařilo udat přes 5 milionů kopií. Autor článku následně na Twitteru poznamenal, že mu číslo prozradila přímo Sony.

V porovnání s dalšími exkluzivitami pro PlayStation 4 sice dobrodružství Jina Sakaie zaostává, nutno ale poznamenat, že jde o novou značku. A kdo ví, třeba se časem dopracuje k zajímavějším číslům. Patrně ale asi nedožene God of War z roku 2018. Ten totiž dokázal prodat desetkrát více, momentálně hlásí přes 51 milionů prodaných kusů.

Studio Sucker Punch nedávno potěšilo bezplatným přídavkem s podtitulem Legends. Kooperativní multiplayer se vydařil na jedničku, možná i díky němu si k titulu najdou cestu další hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama