FIFA 21 ukáže, kolik jste utratili peněz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 21 ukáže, kolik jste utratili peněz

FIFA 21 ukáže, kolik jste utratili peněz

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 11. 2020 15:17 6
Reklama

Hráčům a úřadům pomalu ale jistě dochází s EA trpělivost. Zatímco hráči začínají tvůrcům série FIFA vyčítat neustálý důraz na agresivní mikrotransakce ve fotbalové sérii, úřady tajemné balíčky rovnou prošetřují a udělují pokuty. EA se nakonec rozhodlo ke své monetizaci přistoupit jinak a prvním krokem je ukazatel výdajů.

Vývojáři chystají uvést funkci FIFA Playtime, která hráčům ukáže, kolik času a peněz už do hry investovali. Kromě toho by měla funkce dovolit určité aspekty limitovat – třeba jaké množství FIFA Points si zakoupíte nebo kolik FUT balíčků otevřete.

„Integrace jak měření, tak limitů ve FIFA Playtime je založeno na výzkumu, který ukázal, že s přístupem k těmto informacím se hráči cítí se svým stylem hraní pohodlně. Když se to zkombinuje s chytrými ukázkami jak se v tomto systému pohybovat, hráči budou moct lépe najít svůj pohodlný balanc ve svém hraní.“ EA taktéž vytvoří speciální webovou stránku pro rodiče, kteří by se zde měli naučit o různých aspektech hry jako je utrácení peněz, množství hracího času nebo ratingu.

Společnost chce nadále pokračovat v zavádění podobných opatření a Playtime je součástí dlouhodobého plánu. Tato funkce by se měla do verze na Xbox One a PlayStation 4 dostat už 17. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama