Nekuřte si do Xboxu, vzkazuje Microsoft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nekuřte si do Xboxu, vzkazuje Microsoft

Nekuřte si do Xboxu, vzkazuje Microsoft

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2020 13:32 2
Reklama

Bezprostředně po startu prodeje konzolí Xbox Series se sociálními sítěmi začaly šířit záběry konzolí, které z vrchního ventilátoru vyfukují mračna dýmu. Ačkoliv se spekulovalo o možných výrobních problémech konzole, problém byl skryt úplně jinde. Tedy, problém… Za dramatickým efektem stály vaporizéry.

Autoři videí zjistili, že při vyfukování páry do zadní části konzole, odkud Xbox Series X nasává čerstvý vzduch, dochází vlivem komínového efektu k velmi dramatickému vyfukování oblak, které působí, jakoby útroby Xboxu hořely. Společnosti Microsoft ale tato videa moc vtipná nepřijdou a na Twitteru upozornila uživatele, že by do svých konzolí neměli vyfukovat “vapovací” kouř.

Konzole Xbox Series se nicméně s určitými problémy potýkají. Dočasná nedostupnost serverů zkomplikovala některým uživatelům instalaci konzole, řada z nich také na sociální sítě umisťuje videa zachycující problémy s velmi hlasitou nebo přímo nefunkční diskovou mechanikou. V jednom případě se sice jednalo o problém s Blu-ray diskem jako takovým, v jiných ale uživatele čeká reklamace. Jinému zákazníkovi zase podivně rachtá ventilátor na Xbox Series S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama