Internet objevuje první XSX zmetky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Internet objevuje první XSX zmetky

Internet objevuje první XSX zmetky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 11. 2020 13:00 5
Reklama

Stejně jako s každým výrobkem se i u nových konzolí zkrátka najdou zmetky, tedy chybné kusy, jejichž výrobní vada se nepodařila najít při vývoji. Pokud by takových zmetků bylo hodně, znamenalo by to přímo problém ve výrobním procesu. U nových konzolí se zatím masivní výrobní vada neprojevila – zmetky se ale už na sociálních sítích začaly objevovat.

Přesněji jde, pochopitelně, o nové konzole Xbox Series, které včera oficiálně vyšly po celém světě. Například uživatel DreamcastGuy měl problém s „bricknutím“ konzole, tedy zaseknutím a nemožností konzoli spustit. Nakonec se přišlo na to, že problém byl u spojení se servery – konzole se při prvním spuštění musí spojit se servery, které ale v den vydání dostaly pořádně zabrat.

Horší situace ale nastala u serveru AllGamesDelta a uživatele Arek Adamowicz. Ti natočili, jak se z jejich Xboxů kouří. To nejspíše není úplně cílená vlastnost konzole, u Adamowicze se ale uživatelé dohadují, jestli nejde o nepravé video – kouř je prý až moc veliký a hustý na to, aby se uvnitř konzole nějaká součástka pálila. Vzhledem k zavedeným memům kterým tvar Xboxu napomáhá se ihned začaly objevovat parodie na kouřící komín.

Je otázkou, jestli budou tyto problémy více rozšířené a skutečně půjde o problém ve výrobě – taková situace je známá například u Nintenda, které má velký problém s driftingem ovladačů, tedy že joysticky registrují pohyb i přes nulovou interakci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama