Warzone dovolí založit privátní zápasy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warzone dovolí založit privátní zápasy

Warzone dovolí založit privátní zápasy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2020 18:11
Reklama

Už za tři dny se na naše monitory dostane studená válka v podání Call of Duty, nic ale nebrání tomu, aby se nadále rozrůstala F2P část loňského Call of Duty a prakticky už samostatná hra Call of Duty: Warzone. Do té se včera dostal patch, který může dost markantně proměnit esport v této hře.

Nejdříve ale k jiným změnám. Activision chce snížit velikost hry i pro PC hráče, tudíž se kromě možnosti odinstalovat různé části hry dočkáváme i tzv. texture streaming, které má dovolit hráčům smazat vysoké textury objektů, se kterými se často nesetkáváme. Došlo i na opravy spousty bugů.

Hlavní novinkou jsou ale privátní zápasy. Vývojáři totiž spouští beta verzi Private Warzone, tedy systém dovolující založit si vlastní zápas a zahrát si s kamarády. Dle vyjádření v tiskové zprávě to ale vypadá, že server bude možné spustit pouze za předpokladu, že se naplní minimální kapacita, v případě klasického battle royale je to 50 hráčů. Tato novinka je ale skvělá pro esport – díky tomu bude totiž možné tvořit turnaje, které nebudou závislé na veřejném matchmakingu, nýbrž se zapojí jenom zaregistrovaní hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama