Trailer upozorňuje na vydání Bright Memory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer upozorňuje na vydání Bright Memory

Trailer upozorňuje na vydání Bright Memory

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 11. 2020 08:59
Reklama

Jednou z launchových her pro Xbox Series je také akční záležitost Bright Memory. Malá jednohubka se připomíná se krátkým trailerem, čímž ale práce autorů nekončí. Situace kolem nové značky je totiž poměrně zamotaná. Bright Memory je v podstatě první kapitolou hry, jejíž vydání je naplánováno až na příští rok.

Možná si ještě vzpomenete na květnovou prezentaci, na níž Microsoft předváděl tituly od third-party vývojářů. Právě zde novinka slízla smetanu, jelikož snad jako jediná vzbuzovala dojem next-gen hry, což následně podtrhla také skutečnost, že šlo o výtvor jednoho jediného člověka.

Právě tato demo ukázka byla předělána do samostatně stojící epizody, která je k dispozici na obou konzolích Xbox Series. Povaze hry odpovídá i její cena, prodává se za symbolických osm dolarů. Investice do první kapitoly se ale zřejmě vyplatí. Kompletní Bright Memory Infinite se poté majitelům úvodní části zpřístupní prostřednictvím bezplatného updatu.

Hra byla původně koncipována jako jednoduchá first-person akce, studio FYQD se ale rozhodlo zapracovat i na příběhu. Hlavní protagonoistkou je Sheila, pracovnice společnosti Supernatural Science Research Organization. Vydává se po stopách teroristické skupiny, která ukradla speciální substanci, s níž je možné překonat smrt.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama