Jak by vypadalo Among Us v Unreal Engine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak by vypadalo Among Us v Unreal Engine

Jak by vypadalo Among Us v Unreal Engine

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2020 10:21
Reklama

Současná doba přeje různorodým tvůrcům obsahu, kteří tvoří například YouTube videa. I když většinou můžete zahlédnout různé průchody hrou nebo vlogy, díky velkému množství diváků se vyplatí tvořit i zcela unikátní obsah jako jsou hry. Uživatel Fat Dino se tak v minulosti pustil do přepracování titulů jako Fall Guys nebo Flappy Bird v Unreal Engine 4 – a nyní si vzal na paškál Among Us.

O této hře jsme už psali a dokonce jsme si jí zrecenzovali. Jedním z důvodů popularity této hry je absolutní jednoduchost dovolující hru bez problémů spustit na pracovním notebooku nebo mobilním telefonu. Jak by ale vypadala v realistickém prostředí?

To můžete vidět v přiloženém videu. V tom se můžeme podívat nejen na proces tvorby, ale také na gameplay, kde lze spatřit realistické osvětlení, detailní textury i animace. Musíme říct, že ve srovnání s klasickým Among Us vypadá hra skvěle, přeci jen je ale vidět problém v optimalizaci a klasická kreslená grafika má něco do sebe. Ocenili byste raději realističtější, nebo kreslenější Among Us? 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama