Shenmue 3 zanedlouho dorazí na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue 3 zanedlouho dorazí na Steam

Shenmue 3 zanedlouho dorazí na Steam

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 11. 2020 13:25 3
Reklama

Spolu s blížícím se ukončením roční plánované exkluzivity pro Epic Game Store se třetí díl Shenmue už brzy stane dostupným i pro uživatele Steamu. Hra by na tuto platformu měla dorazit 19. listopadu.

Nechvalně proslulý příběh Shenmue 3 započal oznámením kickstarterové kampaně v roce 2015. Od tohoto momentu udržovali vývojáři backery při opakovaných odkladech při domnění, že hra v den vydání dorazí na Steam i PlayStation 4. Jak se však ukázalo loni, časová exkluzivita pro EGS vstupu na Steam nakonec zabránila. Tedy až doposud.

Backeři, kteří si při průzkumu v loňském roce zvolili Steam verzi, budou moci získat přislíbený kód skrze dříve vyplněnou žádost. Upozornění o konkrétním postupu a dostupnosti kódů bude hráčům zasláno několik dní před datem vydání. S touto poznámkou též závěrem připomeňme, že pokračování dvě dekády starého druhého dílu se mezi hráči nesetkalo s přílišným zájmem. Tuto skutečnost lze ostatně jednodušše demonstrovat na nepříliš lichotivých prodejích, které neminuly ani domovské Japonsko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama