The Medium odloženo kvůli Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Medium odloženo kvůli Cyberpunk 2077

The Medium odloženo kvůli Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 11. 2020 18:09
Reklama

Studio Bloober Team mělo ještě letos přinést hororovou hru The Medium. Zvláštní projekt měl využívat síly nové generace konzolí skrze dvojí realitu. Původně hra měla vyjít 10. prosince, jenže pokud zašmátráte v paměti, možná vám dojde, že ve stejný den po odkladu vychází i Cyberpunk 2077 – a s tím nechce The Medium soupeřit.

Vývojáři tak skrze svůj Twitter účet oznamují odklad. „Po velmi pečlivém přemýšlení a zvažování musíme dneska udělat těžké rozhodnutí, a to odložit vydání The Medium na 28. ledna. Nebylo to lehké rozhodnutí, ale museli jsme ho udělat kvůli koronavirové situaci v Polsku a taktéž současnému vydání jiných her na trhu. Bloober Team chce nadále přinést ten největší, nejambicióznější a strachy nahánějící zážitek vůbec.“

Jak vidíte, neodkládají se pouze menší tituly nebo expanze, ale také vcelku velké hry. Cyberpunk 2077 je skutečně obrovský vlak, kterého se ostatní studia v průmyslu bojí a je jim jasné, že dny okolo vydání budou zkrátka věnovány pouze tomuto obrovskému projektu studia CD Projekt Red, což by moohlo uškodit vydání dalších her, které sice mohou dosahovat velkých kvalit, ale budou zastíněny tímto obrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama