V nápovědě k Demon’s Souls je přes 180 videí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V nápovědě k Demon’s Souls je přes 180 videí

V nápovědě k Demon’s Souls je přes 180 videí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 11. 2020 08:00 4
Reklama

Jednou z launchových her, které hráče náležitě uvítají v nové éře, je remake Demon’s Souls. Vývojáři týmů Japan Studio a Bluepoint Games nechtěli jít cestou ústupků, remake by tedy měl zachovat ducha původní hry. To mimo jiné znamená, že bude k dispozici pouze jedna jediná obtížnost. V nejhorších chvílích ale hráči přeci jen mohou chytit pomocnou ruku.

Není to tak dávno, co Sony představila uživatelské rozhraní konzole PlayStation 5. Jednou z mnoha novinek je i systém nápovědy. Může jít o videa, obrázky, případně text, s nimiž by zákysy neměly být tak bolestivé. Hráči minimálně nebudou muset prohledávat YouTube a pátrat po tom správném videu, s jehož pomocí by obtížnou pasáž překonali.

Pro The Washington Post se o nápovědě v Demon’s Souls zmínil kreativní ředitel Gavin Moore. Dle jeho slov je připraveno přes 180 videích, která by měla být v těch nejtěžších chvílích nápomocna. Souboje s bossy sice hráči musí absolvovat sami, díky krátkým klipům ale konečně budou vědět, jak na ně.

Tedy pokud budou ochotni investovat do služby PlayStation Plus. Na ni je totiž systém nápovědy navázán. Dá se předpokládat, že videa nabídnou především first-party tituly, je stále otázkou, jak se k nové funkcionalitě postaví další vývojáři. Remake Demon’s Souls vyjde 12. listopadu, jde o exkluzivitu pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama