Ruined King od Riot Forge vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ruined King od Riot Forge vyjde příští rok

Ruined King od Riot Forge vyjde příští rok

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 11. 2020 12:10
Reklama

Riot Games pod záštitou Riot Forge v roce 2019 oznámil, že svět League of Legends plánuje rozšířit o další hry z tohoto univerza. Mezi nimi figurovalo i tahové RPG s názvem Ruined King: A League of Legends Story. A právě tento první ryze single-playerový titul na motivy League of Legends se nyní dočkal přibližného data vydání.

Za vývojem tohoto tahového RPG využívajících postav a loru světa League of Legends stojí partneské studio Riot Games, Airship Syndicate. Není-li vám studio známé, jedná se o autory zodpovědné za loňské Darksiders Genesis a tahové RPG Battle Chasers: Nightwar z roku 2017. Jejich nejnovějšího projektu, Ruined Kinga, se pak dočkáme už počátkem příštího roku, a to na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Verze pro next-gen konzole, dosažitelné skrze bezplatný upgrade, budou dostupné s mírným zpožděním.

Z příběhového hlediska hra nabídne dvojici regionů světa Runetterarra, a sice Bilgewater a temným mračnem obklopené Shadow Isles. Náplň samotné hratelnosti budesestávat z vytvoření věrné skupiny hrdinů, se kterou se následně vydáme vstříc tajemnému nepříteli. K dispozici nám budou známé postavy, jako jsou Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri nebo Pyke.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama