Lone Survivor obdrží remake pro PC a Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lone Survivor obdrží remake pro PC a Switch

Lone Survivor obdrží remake pro PC a Switch

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

1. 11. 2020 13:20
Reklama

Survival horor z roku 2012 od nezávislého studia Superflat Games se po takřka deseti letech vrací v přepracované verzi. O příjemné překvapení všem příznivcům hororové indie scény se postaral hlavní tvůrce hry, Jasper Byrne.

Titul ponese název Super Lone Survivor a nabídne jak původní hru, tak i zcela nové rozšíření s názvem Ascending. Ačkoli finální délka dodatečného obsahu není prozatím známa ani samotnému tvůrci, už nyní víme, že po technické stránce bude hra poháněna novým enginem. Ten by pak podle přiloženého popisu měl umožnit vylepšení textur a efektů, jež se propíšou mimo vzhledu i do samotné hratelnosti. V úvahách autora je rovněž i eventuální rozšíření obtížnostních režimů.

Byrne s ohledem na technický stav dále poznamenává, že remake je ve své aktuální podobě na Nintendu Switch už plně funkční a schopný běhu v 60 FPS. Super Lone Survivor bude na PC podporovat ultraširoké monitory, vysoké obnovovací frekvence, 4K efekty a vyhlazené scrollování herních obrazovek. 

V kontextu herních mechanismů, bude hra i nadále využívat stylizované 2D pixel-artové grafiky, temného příběhu s vícero konci a logických hádanek v postapokalyptickém prostředí. Dočkat bychom se měli během příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama