Supermassive Games oznamují další hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Supermassive Games oznamují další hru

Supermassive Games oznamují další hru

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 10. 2020 10:30
Reklama

Vývojářské studio zodpovědné za v tuto chvíli dvoudílnou sérii The Dark Pictures Anthology oznamuje třetí díl s podtitulem House of Ashes. Nástupce včera vyšlého Little Hope by podle uveřejněné ukázky měl opět nabídnout skličující atmosféru a hororový zážitek.

Přestože níže přiložený trailer specificky neuvádí cílové platformy, lze vzhledem k datu vydání, odkazujícím na rok 2021, usuzovat, že hra minimálně zamíří na Xbox Series, PS5, PC a při troše štěstí i současné konzole. S ohledem na povahu snímku se navíc zdá, že studio Supermassive Games hodlá ctít zavedenou tradici, a opět zavede hráče do lokací, diametrálně odlišných od předchozích her.

Mimo nyní již tradiční možnosti vžít vystřídat vícero postav, nabídne titul opět i řadu paranormálních prvků. Podle spekulací hráčského publika bychom tak měli pravděpodobně stanout tváří v tvář hrozbě sumerského krále démonů a nositele bouří Pazuzu. Jeho hněvu, popřípadě čehokoliv dalšího, co na nás v podzemí číhá, budeme nově čelit v kůži zástupců vojenské jednotky. Tato změna by tak mohla předznamenávat i akčnější ráz, který dosavadní série prozatím spíše krotila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama