Soundtrack Demon’s Souls vyjde i separátně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soundtrack Demon’s Souls vyjde i separátně

Soundtrack Demon’s Souls vyjde i separátně

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 10. 2020 12:10 1
Reklama

Hudba byla vždy neodmyslitelným aspektem produkce studia FromSoftware. Ať už tedy šlo o melancholický doprovod nebo dunivé chorály, hudba vždy zdárně reflektovala aktuální náladu scény a dění na obrazovce. Zpráva, že se Demon’s Souls Remake dočká separátního vydání soundtracku je tedy o to více potěšující.

Reimaginace původního hudebního doprovodu od Šunsuke Kida bude dostupná v digitální i fyzického podobě. Digitální verzi bude možné zakoupit od 26. listopadu, přičemž příznivci fyzických nosičů (CD) obdrží svou verzi nedlouho poté. Nahrání hudebních skladeb proběhlo pod vedením skladatele Billa Hemstapata v Air Studios v Londýně, přičemž přítomno bylo na 120 tamějších hudebníků. 

Aby vyznavači vinylových desek nepřišli zkrátka, přichází současně oznámení, že sběratelské edice tohoto typu bude možné předobjednat počátkem prosince. Skutečnost, že zážitek z poslechu kterékoli verze bude prvotřídní kvality podporuje i informace o užití slavných varhan londýnského Temple Church.

Remake Demon’s Souls vyjde 12. listopadu v regionech Japonska a Severní Ameriky. Zbytek světa se této PS5 exkluzivity dočká o týden později, tedy 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama