Miles Morales může obléci i filmový kostým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Miles Morales může obléci i filmový kostým

Miles Morales může obléci i filmový kostým

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 10. 2020 09:35
Reklama

Po příjemném oznámením potvrzující přítomnost českých titulků u nového Spider-Mana, přichází studio Insomniac s další, tentokrát obsahově orientovanou zprávou. Dozvídáme se totiž, že Miles rozšíří v rámci pre-order bonusů šatník nabízených obleků i o animovanou variantu z filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Podobně jako u Spider-Mana z roku 2018, i v případě Milese Moralese bude oblek věrně zpodobňovat předloňskou filmovou předlohu. Nad rámec očividné změny vzhledu, tak dojde i na úpravu animací a také začlenění textových bublin, jež při potyčkách imitují scény známé z komiksů. Bližší pohled na oblek, a potažmo jeho užití přímo v akci, můžete načerpat z níže přiloženého videa.

Přejdeme-li od oficiálně zveřejněných informací ke zprávám neoficiálním, zde jsme pak skrze Reddit dostali poprvé šanci uzřít, s jakou rychlostí se hra načítá do hlavního menu. Zajímali vás přesný čas, jednalo se přibližně o 7 vteřin, což opakovaně vnáší perspektivu do možností, které přidané SSD PlayStationu 5 umožňuje. Současně však připomínáme, že uvedené záběry nepochází z oficiálních zdrojů, a nemusí tedy reprezentovat finální podobu hry.

Spider-Man Miles Morales se svého vydání na PlayStation 4 a PlayStation 5 dočká 12. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama