CP 2077 zapříčinil i odklad Everspace 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP 2077 zapříčinil i odklad Everspace 2

CP 2077 zapříčinil i odklad Everspace 2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 10. 2020 11:20
Reklama

V pořadí třetí odložení Cyberpunku 2077 zasáhlo do plánů nejen hráčům, ale i vývojářským studiím připraveným vydat své projekty na sklonku roku. Jedním takovým případem se stávají i vývojáři ze studia Rockfish Games, kteří rozhodli pozdržet prosincový start early access verze Everspace 2.

O obdobné situaci jsme vás informovali už v rámci uplynulého týdne, avšak s tím rozdílem, že tehdy prosincové vydání Cyberpunku negativně zasáhlo tvůrce Path of Exile. Abychom se však vrátili k tématu, dosavadní datum spuštění early accessu Everspace 2, plánované na prostředek prosince, nově připadá na leden příštího roku. Jak již bylo naznačeno, vývojáři neskrývaně přiznávají, že primárním důvodem odkladu je právě snaha vyhnout se souboji o pozornost se Cyberpunkem 2077.

V téže zprávě na Kickstarteru Rockfish Games sdělují, že se všem fanouškům upřímně omlouvají a že jsou si plně vědomi jejich zklamání. Aby tuto nepříjemnou skutečnost minimalizovali alespoň mezi hráči, kteří hru finančně podpořili, oznámilo studio datum, kdy dojde k rozeslání klíčů do uzavřené bety. Namísto původního prosincového data, si tak backeři na Kickstarteru mohou hru vyzkoušet už 2. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama