WoW: Shadowlands má nové datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW: Shadowlands má nové datum vydání

WoW: Shadowlands má nové datum vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 10. 2020 19:25 3
Reklama

Připravované rozšíření Shadowlands pro World of Warcraft se dočkává aktualizace data vydání. Blizzard Entertainment tak bezmála měsíc po oznámení odkladu rozhodl specifikovat den, kdy se do osmého rozšíření konečně podíváme.

Namísto původně komunikovaného 27. října nakonec nová expanze dorazí přibližně o měsíc později, a to o půlnoci mezi 23. a 24. listopadem našeho času. Pro připomenutí přikládáme, že někdejší rozhodnutí o odložení Shadowlands odůvodnil Blizzard nedostatkem času, jenž byl a je stále potřeba pro plné doladění a vybalancování nového obsahu. Vzhledem k současnému oznámení se ale naštěstí zdá, že práce jsou v tuto chvíli na dobré cestě.

Společně s uvědoměním fanoušků o příchodu Shadowlands, neopomněl Blizzard sdělit i termín pre-launch eventu, který celé rozšíření uvozuje. Stát by se tak mělo už 10. listopadu, přičemž hráči při něm pozvednou meč na obranu Azerothu proti navrátivší hrozbě Pohromy (Scourge). Aby nás vývojáři nalákali ještě více, podělili se nad rámec výše řečeného i o datum, jmenovitě 8. prosince, kdy dorazí Castle Nathria  první raid samotné expanze. Zde pro změnu zavítáme do doupěte Sira Denathria, jež se nachází skryto v končinách Revendrethu. Vydání Castle Nathria bude současně doprovázeno i příchodem první sezóny Shadowlands.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama