O odkladu CP 2077 nevěděli ani vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O odkladu CP 2077 nevěděli ani vývojáři

O odkladu CP 2077 nevěděli ani vývojáři

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 10. 2020 09:31 4
Reklama

Situace se opakuje už po třetí. Cyberpunk 2077 měl nejdřív vyjít v dubnu, následně v září, až jsme se měli dočkat v listopadu. Ani to ale nakonec není finální datum vydání – to je stanoveno až na 10. prosince. A stejně, jako to bylo v případě minulého odkladu, ani o tomto většina vývojářů nevěděla.

Dle webu GameInformer, který promluvil s několika vývojáři, se o odkladu nevědělo do chvíle, kdy se posunutí data vydání objevilo na Twitteru. Jen chvíli před tím dorazila do interních emailových schránek zpráva o tom, že na dodělání hry mají týmy o 3 týdny navíc.

I samotné rozhodnutí bylo vytvořeno během chvíle – dle tří vývojářů se o odkladu rozhodlo teprve den před zveřejněním a s posunem nepočítalo 90 procent studia. Stále není jasné, jak by se odklad měl odrazit na pracovním nasazení, které bylo v minulých týdnech velkým tématem zejména kvůli článku Jasona Schreiera.

Dle vedení studia může za situaci, kdy o odkladu vývojáři nevěděli, polský zákon, dle kterého jsou podobná rozhodnutí velkým hybatelem akcií. Pokud by se měla informace zveřejnit interně, musel by každý vývojář podepsat NDA. Místo toho se tak vedení rozhodlo vyjít s informací současně veřejně i interně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama