Patch do Path of Exile odložen kvůli CP 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch do Path of Exile odložen kvůli CP 2077

Patch do Path of Exile odložen kvůli CP 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 10. 2020 09:02
Reklama

Cyberpunk 2077 je hra, na kterou se čeká už více jak 7 let. Její vydání je tak obrovskou událostí, která může ovlivnit několik dalších věcí. Odklad vydání až na prosinec se třeba dotklo expanze do Path of Exile – ta se totiž po oznámení nakonec taktéž odkládá, a to aby se vývojáři vyhnuli setkání s tímto gigantem.

Path of Exile patch 3.13 se měl soustředit na end-game a i přes to, že šlo o polovičně náročný patch vůči expanzi Heist, hráči se stále těšili – šlo o velký update, který měl plnit 13 týdenní plán vývojáři, tedy přinést hráčům každých 13 týdnů update. Studio dokonce napsalo zprávu o tom, že vývoj updatu jde velmi dobře a své vydání v prosinci stihne. Jenže s oznámením odkladu CP77 a tím pádem okupací prosince se Grinding Gear Games rozhodlo svůj update odsunout.

„Nechceme naše hráče stavět do pozice, aby si museli vybírat mezi dvěma hrami. Proto jsme se rozhodli ustoupit a odložit vydání Path of Exile 3.13 na leden. Stále očekáváme, že 3.13 dokončíme na začátku nebo v polovině prosince. Velikost této expanze se měnit nebude a během naše odkladu začneme pracovat na expanzi 3.14.“

Reakce hráčů jsou různorodé. Jedni rozhodnutí chápu a děkují vývojářům za to, že si skutečně nebudou muset vybírat mezi tím co hrát. Druzí ale Cyberpunk hrát neplánovali a na další obsah tak musí „zbytečně“ čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama