Bugsnax na PS5 zamíří rovnou do PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bugsnax na PS5 zamíří rovnou do PS Plus

Bugsnax na PS5 zamíří rovnou do PS Plus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 10. 2020 08:14 1
Reklama

S koncem měsíce přichází také tradiční oznámení ohledně novinek v programu PlayStation Plus. Asi uhodnete, proč je zrovna listopad speciální. Na trh bude totiž uvedena konzole PlayStation 5. V Sony si tedy pro majitele nové mašiny připravili malý dárek.

Pojďme se ale nejdříve podívat na základní nabídku. V ní se hlásí o pozornost Middle-Earth: Shadow of War. Tři roky stará adaptace Tolkienova díla se vrací i s Talionem. Neohrožený hraničář operuje daleko za nepřátelskou linií, kde buduje vlastní armádu orků, s nimiž postupně zabírá pevnosti v Mordoru.

Druhým titulem je Hollow Knight: Voidheart Edition. Metroidvania vyšla taktéž tři roky nazpět na PC, následně pak dobývala i další platformy (PlayStation 4, Xbox One, Switch). Team Cherry oznámil pokračování už před rokem a půl, konkrétní datum vydání vývojáři ale zatím neprozradili, takže máte spoustu času na dokončení původní hry.

Bugsnax na PS5 zamíří rovnou do PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz

Oba tituly si můžete vyzvednout od 3. do 30. listopadu. Pojďme se nyní podívat na dáreček připravený pro PS5. Úplně první hrou, která se na této platformě do programu zařadí, bude Bugsnax. V roli investigativního novináře musíte zjistit, co se děje na ostrově Snaktooth Island, kde se to jen hemží podivnými kříženci hmyzu a jídla. Bugsnax sice vychází i na PS4, PS Plus nabídka se však týká pouze verze pro PS5. Hru je možné vyzvednout od 12. listopadu do 4. ledna.

Sony zároveň rozšiřuje nedávno oznámenou PlayStation Plus Collection. Do ní naskočil Crash Bandicoot se svou N. Sane Trilogy, nabídku obohatí i Final Fantasy 15 Royal Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama