Travis Scott představil launch trailer k PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Travis Scott představil launch trailer k PS5

Travis Scott představil launch trailer k PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 10. 2020 14:15 4
Reklama

Už to nejsou roky, ani měsíce, od příchodu další generace konzolí nás totiž dělí jen pouhé dva týdny. V případě nového stroje z dílny Sony je to maličko složitější. V Japonsku a Severní Americe totiž půjde do prodeje 12. listopadu, v Evropě a zbylých regionech se tak stane až o týden později. Launch trailer si ale mohou všichni pustit právě dnes.

Sony se samozřejmě nedrží zpátky, startující raketa jasně demonstruje, jak je pro společnost začátek nové éry důležitý. Trailer namluvil Travis Scott, raper, zpěvák, textař a producent v jedné osobě. Právě s ním společnost za účelem propagace konzole navázala partnerství.

Trailer přichází krátce poté, co se Jim Ryan, prezident Sony Interactive Entertainment, v rozhovoru pro Reuters vyjádřil ke značnému zájmu o konzoli, který se odrazil v předobjednávkách. Podle něj bylo za prvních 12 hodin ve Spojených státech objednáno tolik kusů, kolik bylo v případě konzole PlayStation 4 prodáno za 12 týdnů.

Ryan také nijak nezastíral, že ne každý, kdo si bude chtít do konce roku pořídit PlayStation 5, se ke koupi dostane. Společnost dle jeho slov dělá maximum pro to, aby se připravila na nákupní horečku spojenou s blížícími se svátky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama