Zahraniční redakce rozbalují PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahraniční redakce rozbalují PS5

Zahraniční redakce rozbalují PS5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 10. 2020 14:01 1
Reklama

Asi největší herní událost tohoto roku se blíží. Vydání nové generace konzolí je za rohem, ti šťastnější ale už mohou na PlayStationu 5 nebo Xbox Series X hrát už nějakou dobu. Dnešním dnem očividně padlo embargo na odhalení krabice s PlayStation 5 a zahraniční redakce tak radostně rozbalují krabice a odhalují obsah balení i první minuty z Astro’s Playroom.

Co se obsahu balení týče, asi se nemůžeme ničemu divit. V krabici dostaneme ovladač, HDMI i USB-C kabel a samotnou konzoli společně se stojánkem. Redaktoři GameInformer se i v tomto videu podivují nad tím, jak je nový PlayStation velký.

Průchod Astro’s Playroom je určený hlavně k seznámení s ovladačem a jeho možnostmi. V prvních dojmech redaktoři tvrdili, že měli problém s motion control, jelikož tato vlastnost stále není natolik přesná. Co se adaptivních páček týče, fungují vcelku dobře, v první chvíli vás ale napadne, že se vám rozbil ovladač.

Na samotný ovladač se můžete podívat například u youtubera Austin Evans, který jej například zkouší připojit k Xboxu, PS4 nebo PC. Úplně nakonec rozebere jeho zadní část, protože proč ne. Jak se těšíte na PlayStation 5 a podařilo se vám ukořistit vlastní kus?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama