Oznámeno pokračování My Time at Portia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno pokračování My Time at Portia

Oznámeno pokračování My Time at Portia

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 10. 2020 10:43
Reklama

Titul My Time at Portia by se dal přirovnat ke hře Harvest Moon, případně k jejímu duchovnímu nástupci Stardew Valley. Simulátor každodenního života se vymanil z předběžného přístupu začátkem loňského roku, malé městečko je tedy už maličko okoukané. Vývojáři ze studia Pathea Games si tedy připravili pokračování - My Time at Sandrock.

Hráč v roli šikovného řemeslníka vezme prácičku ve městě Sandrock. Místní obyvatelé mají od nového rezidenta nemalá očekávání. Hodilo by se totiž, kdyby dal dohromady zdejší dílnu, vybavil ji těmi správnými přístroji a svými produkty následně nakopnul místní ekonomiku.

Hlavní hrdina naštěstí nebude trávit veškerý svůj čas v dílně. Autoři připravili rozmanitý svět, v němž se po šichtě může dle libosti poflakovat. Kdo ví, třeba bude mít štěstí a brzy si najde partnerku. Právě navazování vztahů je totiž nedílnou součástí hry.

Autoři momentálně bojují o pozornost na Kickstarteru. A nutno dodat, že se jim velmi dobře daří. Už nyní je splněn základní cíl, tedy vybrat minimálně 100 tisíc dolarů, aby bylo možné zapracovat také na multiplayerovém režimu. Vybrané peníze autorům zároveň pomohou s vydáváním hry. Na My Time at Sandrock si však ještě nějaký čas počkáme. V předběžném plánu je totiž jaro roku 2022. Hra míří na Steam, Epic Games Store a na GOG. Na konzolích by se pak měla objevit v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama