Další nálož her do Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další nálož her do Xbox Game Pass

Další nálož her do Xbox Game Pass

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 10. 2020 13:14 2
Reklama

Je to jen pár dní od toho, co do předplatné služby Xbox Game Pass přibyla akční kompetitivní střílečka Rainbow Six Siege a Microsoft už oznamuje další přírůstky, na které se můžeme těšit v nadcházejících dnech. Opět půjde o řadu zajímavých titulů.

Už dnes si můžeme na konzoli a PC užít kreslenou puzzle hru Carto, která zároveň s dnešním dnem vychází. Příval her od LucasArts můžeme očekávat pozítří, kdy dorazí Day of the Tentacle Remastered (konzole a PC), populární hororovka Five Nights at Freddy’s (konzole, PC a Android), Full Throttle Remastered (konzole a PC), Grim Gandango Remastered (konzole a PC), PlayUnknown’s Battlegrounds (Android), ScourgeBringer (Android) a Unruly Heroes (konzole, PC a Android).

Asi největším lákadlem bude 5. listopad, v tento den se totiž dočkáme skákačky Celeste (konzole, PC a Android), Comanche (PC), Deep Rock Galactic (konzole, PC a Android), Eastshade (konzole, PC a Android) a Knights and Bike (konzole a PC). Poslední oznámenou hrou je Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (konzole, PC a Android), která dorazí 17. listopadu.

Další nálož her do Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama