Battletoads vyzkoušelo přes milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battletoads vyzkoušelo přes milion hráčů

Battletoads vyzkoušelo přes milion hráčů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 10. 2020 08:54
Reklama

Battletoads. Hra vyšla už v roce 1991, známá byla především pro svou nebývale vysokou obtížnost. A protože studio Rare mělo ke značce i po letech speciální vztah, nebyl důvod, proč se do remaku nepustit. Nyní se zdá, že šlo o dobré rozhodnutí.

Studio se totiž pochlubilo velmi pěknými čísly. Žáby dokázaly přeskočit magickou hranici, do hry se pustilo už přes milion hráčů. V této souvislosti se sluší dodat, že byla od prvního dne dostupná v programu Xbox Game Pass, i tak jde ale o úctyhodné číslo.

Při této slavnostní příležitosti zveřejnili autoři statistiky, díky nimž si můžete udělat obrázek o tom, jak se hráčům dařilo. Vývojáři žábám napočítali přes 80 milionů smrtí, v polovině případů šlo o bouračky na motorce. V téměř třech milionech případů se jim ale podařilo vrátit se zpět mezi živé, o což se zasloužili ostražití parťáci. Na cestě pak hráči našli přes 8,5 milionů sběratelských předmětů. Zajímavý je údaj o nejrychlejším průchodu hrou. Jednomu z hráčů se ji podařilo pokořit za hodinu a 38 minut.

Do statistik se ostatně stále můžete zařadit i vy. Battletoads i nadále zůstávají v Game Passu, jak na PC, tak na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama