Zrušení Facebooku smaže hry z Quest 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zrušení Facebooku smaže hry z Quest 2

Zrušení Facebooku smaže hry z Quest 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 10. 2020 13:43 5
Reklama

Nedávno vydaný Oculus Quest 2 je dle recenzí i reakcí fanoušků naprosto skvělým VR headsetem zejména pro nováčky v rámci virtuální reality – cena i kvalita obrazu jsou ve velmi dobrém poměru a brýle navíc fungují samostatné bez nutnosti připojit je k PC. Jenže kvůli akvizici Oculusu se Facebook snaží do ekosystému brýlí integrovat, a to nutností připojit ke svému Oculus účtu i svůj Facebook účet.

Jenže s připojením jsou velké problémy. Objevily se případy uživatelů, kteří Facebook neměli – museli si tak vytvořit nový a po připojení ke svému Oculus účtu jim byl Facebook zablokován. Společnost totiž nové účty s podezřelou aktivitou kontroluje, jenže bez účtu si nemůžete nic zahrát. Váš VR headset je tak na určitou dobu k ničemu.

 Ještě větší problém ale nastane, pokud se rozhodnete svůj Facebook účet propojený s Oculusem zrušit. Jak totiž uživatelé upozornily, po zrušení účtu se vám smažou nejen záznamy z Facebooku, ale i z Oculusu – včetně vašich nákupů a her. Tudíž veškeré vaše peníze vložené do her tímto krokem zmizí. Zatím není jasné, jestli Facebook s tímto problémem bude něco dělat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama