Patch zkrátil nahrávací čas některých PS4 her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch zkrátil nahrávací čas některých PS4 her

Patch zkrátil nahrávací čas některých PS4 her

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2020 09:20 1
Reklama

Společně s konzolí PlayStation 5 bude na trh uvedeno několik nových her. Nesmíme ale zapomínat na PS4 tituly, které se objeví v rámci zpětné kompatibility. Mnoho z nich se dočká zvláštní péče, aby využily sílu next-gen hardwaru. A nyní se zdá, že se změny projeví i na aktuální generaci.

Lidé si totiž začali všímat, že se jejich oblíbené hry po letech dočkaly updatů, po jejichž instalaci se projevilo velmi razantní zlepšení v nahrávacích časech. Příkladem může být remaster The Last of Us. Hráči původně museli vydržet přes dvě minuty, než se dostali do hry. Nahrávací čas se zkrátil na velmi příjemných 14 sekund. Updaty se objevily u celé řady dalších titulů, například u God of War z roku 2018, God of War 3, Marvel’s Spider-Man, Concrete Genie nebo Until Dawn.

Další péče se dočkaly také hry určené pro virtuální realitu. Ty také využijí nárůstu výkonu nového hardwaru, na konzoli PlayStation 5 by se měl projevit především vyšší framerate. Updaty už nyní dorazily do her Astro Bot Rescue Mission, Everybody’s Golf VR a PSVR Worlds.

Sony se zatím k úpravám oficiálně nevyjádřila. V minulých týdnech došlo k odeslání konzole do vybraných redakcí, v nejbližších dnech se tedy patrně dočkáme dalších zajímavých detailů. PlayStation 5 jde u nás do prodeje 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama