Microsoft nechal vyrobit Xbox ledničky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft nechal vyrobit Xbox ledničky

Microsoft nechal vyrobit Xbox ledničky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 10. 2020 10:52 6
Reklama

Když se Xbox Series X poprvé ukázal veřejnosti, byly reakce různorodé – internetová kultura si ale u ničeho zkrátka neodpustí memes, které konkrétně nový Xbox přirovnávají k ledničce. Vtipné porovnání, to vskutku – ale co když by se meme stal realitou?

Microsoft využil popularity tohoto srovnání a ledničky nechal skutečně vyrobit, a to konkrétně tři kusy. První dostala youtuberka iJustine, která už na svůj kanál umístila celý unboxing této ledničky. Další kus má světoznámý rapper Snoop Dogg, se kterým má dle spekulací Microsoft navázat bližší spolupráci – potvrzovat to mělo i již smazané video na Twitteru oblíbeného muzikanta a celebrity, kde se nacházela i na zakázku vyrobená bižuterie. Očividně je spolupráce se zpěváky nynějším trendem, včera jsme vás totiž informovali o spojení PlayStationu s Travisem Scottem. U Snoop Dogga ale zatím oficiálně potvrzená nebyla.

Nakonec ale bude na světě i třetí lednička – tu bude moct vyhrát fanoušek Xboxu (Tadeáš, samozřejmě, pozn. redakce), zatím ale není jasné, kde a jakým způsobem bude soutěž probíhat. Jak se vám líbí lednička a přístup Microsoftu, který využívá potenciálu sociálních sítí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama