Box PS5 napovídá, jak přenést obsah z PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Box PS5 napovídá, jak přenést obsah z PS4

Box PS5 napovídá, jak přenést obsah z PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2020 11:15 4
Reklama

Sony již vybraným redakcím odeslala PlayStation 5, aby se ještě před uvedením do podeje postaraly o první dojmy. Zatím však stále není možné konzoli ukázat v plné kráse. Media tak alespoň náležitě odprezentovala krabici, jejímž otevřením oficiálně započne nová éra.

Server IGN zpracoval dokonce unboxing boxu s konzolí. Redaktoři natočili papírovou krabici ze všech myslitelných stran a úhlů, záběry pečlivě sestříhali a opatřili působivým zvukovým podkresem. Výsledek můžete zhodnotit sami.

Díky videím a forografiím se k nám dostala také poměrně důležitá informace. Sony hned na krabici potenciálním zákazníkům napovídá, jak si mohou do nové konzole přenést obsah z PS4. K tomu je možné využít externí disk, nebo připojit obě konzole do stejné sítě, případně se na PS5 jednoduše přihlásit pod účtem, jaký byl využíván pro hraní na PS4.

Přesunout lze herní historii a trofeje, informace o profilu a přátelích. Před samotným přenosem je potřeba zkontrolovat, zda je firmware konzolí aktuální. Podrobnější detaily se patrně dozvíme již brzy. PlayStation 5 jde u nás do prodeje 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama