Visage dostává datum vydání plné verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Visage dostává datum vydání plné verze

Visage dostává datum vydání plné verze

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

25. 10. 2020 12:04
Reklama

Duchovní nástupce a pohrobek P.T. se po bezmála 5 letech od svého oznámení dočká plné verze. Dosavadní zážitek dostupný výhradně na PC v režimu předběžného přístupu, bude tedy brzy dostupný i na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Vývoj hororového titulu studia SadSquare započal už počátkem roku 2015, načež oznámení dorazilo v září téhož roku. V říjnu 2018 pak hra formou předběžného přístupu zamířila i na Steam, kde setrvala až do současné doby. Jak již bylo ale naznačeno, tato situace zanedlouho vezme za své, neboť vývojáři přišli se zprávou, že plná verze dorazí už 30. října. Aby tuto příležitost náležitě oslavili, přichystali pro hráče i krátký atmosférický trailer.

Visage podobně jako zmiňované P.T. sází na kombinaci first-person perspektivy, dynamicky se měnícího prostředí a znepokojivé atmosféry. O pohánění hry se stará Unreal Engine 4, přičemž podobně jako u celé řady moderních hororů, ani zde nemá hráč jiné možnosti než bezmocně utíkat a schovávat se.

Aby tento fakt ještě více vynikl, je ve hře přítomen i mechanismus, v rámci kterého je nutné opečovávat i křehké psychické zdraví hlavního hrdiny. V tomto ohledu se tedy hra naopak více blíží Amnesii. K té má ostatně blízko i poměrně rozsáhlými možnostmi interakce s okolním prostředím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama