Little Nightmares 2 nabízí děsivý trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Little Nightmares 2 nabízí děsivý trailer

Little Nightmares 2 nabízí děsivý trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 10. 2020 10:30 1
Reklama

Podobně jako celá řada her s ponurou atmosférou, ani Little Nightmares 2 nemůže přejít Halloween bez poznámky. A jak jinak tento svátek všech duchů a monster připomenout než skrze skličující ukázku s výjevy z nejhorších nočních můr.

Ve pokračování plošinovky z roku 2017 se vývojáři z Tarsier Studios rozhodli pokračovat v jednou osvědčeném receptu. Podobně jako originál bude tedy i připravovaný druhý díl sestávat z množství hádanek, schovávání i úprku před hrůzu nahánějícími entitami. Zásadní novinkou je však skutečnost, že na zmíněné činnosti nebudeme sami. Hra totiž mimo žlutokabátnické Six přivádí na scénu i novou postavu Mona.

Společně s uveřejněním níž přiloženého videa přišel navíc vydavatel Bandai Namco se zprávou, že hru bude možné zakoupit i v Stay Tuned edici. V rámci ní dostanou hráči mimo hry přístup i k art booku, separátnímu soundtracku, nálepkám, steelbooku nebo sošce zmiňované dvojice Mona a Six.

Navzdory svému relativně nedávnému oznámení na Gamescomu 2019, se Little Nightmares 2 dočkáme už v únoru následujícího roku. V době svého vydání bude hra dostupná ve verzi pro Xbox One, PlayStation 4, PC a Nintendo Switch. Později téhož roku slibují vývojáři též next-gen verze pro PlayStation 5 a obě zařízení Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama