The Medium vysvětluje systém dvojí reality
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Medium vysvětluje systém dvojí reality

The Medium vysvětluje systém dvojí reality

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 10. 2020 09:51
Reklama

Bloober Team se pomalu chystá na vydání hororu The Medium, které je naplánováno na stejný den, kdy půjdou do prodeje nové konzole od Microsoftu. Někteří hráči se opakovaně ptali, jak bude vlastně fungovat systém duální reality, na němž mistři tohoto žánru staví.

O slovo se tedy přihlásil člen komunitního týmu - Michal Napora. V krátkém videu vysvětlil, jak bude systém fungovat v praxi. Nejprve připomněl, že hlavní postava disponuje darem (nebo prokletím, záleží, jak se člověk na situaci dívá). Díky němu může existovat na dvou místech zároveň. Zhruba dvě třetiny času hráč stráví pouze v jedné dimenzi, tedy buď v běžné realitě, nebo ve spirituálním světě. Přijdou ale okamžiky, kdy se obrazovka rozdělí na dvě části. V té chvíli je postava v jeden čas na dvou místech.

Jde tedy o dva separátní světy renderované v reálném čase, což je něco, k čemu se vývojáři dopracovali díky výkonu konzolí nastupující generace. Jeden ze zmíněných světů může na obrazovce zabírat více místa než druhý, záleží na kontextu dané situace. Hráč nicméně stále ovládá obě postavy. Některé akce a schopnosti sice bude možné spustit pouze v jednom světě, mnohdy ale ovlivní i dění ve druhém.

The Medium vyjde 10. prosince na PC a na konzolích Xbox Series. Hned od prvního dne bude k dispozici v programu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama