Další přednáška k WD Legion je o kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další přednáška k WD Legion je o kooperaci

Další přednáška k WD Legion je o kooperaci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 10. 2020 08:56
Reklama

Není to tak dávno, co Ubisoft začal pořádat přednášky, v nichž přítomným studentům předává informace o blížící se městské akci Watch Dogs Legion. Úvodní hodinu už máme za sebou, jsme tedy připraveni na další.

Jako hlavní téma tentokrát profesor vybral kooperaci. Úvodem připomíná důležitá fakta, tedy že je možné hrát až se třemi dalšími kamarády, společně prozkoumávat svět, případně se pustit do plnění úkolů a náročných misí.

A protože je praxe nedílnou součástí studia, pustí se následně se studenty přímo do hry. S jejich pomocí demonstruje jednotlivé aspekty kooperace, názorně předvede i její úskalí. Asi je vám jasné, že se z ukázky nic nového nedozvíte, snad se alespoň trochu pobavíte.

K dispozici je i další video, které cílí na PC hráče. V necelých deseti minutách se snaží nastínit možnosti v nastavení hry, ať už se jedná o grafiku, nebo další parametry jako je například obtížnost, permadeath, centrování kamery a další. Je možné také nastavit, zda se určité akce a herní nabídky vyvolají držením tlačítka, nebo pouze jeho stisknutím.

Watch Dogs: Legion vyjde 29. 10. na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4, později také na Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama