Holland ukázal fotku z natáčení Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Holland ukázal fotku z natáčení Uncharted

Holland ukázal fotku z natáčení Uncharted

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 10. 2020 11:30
Reklama

Film podle herní série Uncharted je pravděpodobně zakletý. Na režisérském křesle se ještě před natáčením vystřídalo několik lidí, takže to v jednu chvíli vypadalo, že se projekt ani nedočká úvodní klapky. Letos v červenci se ale navzdory všem komplikacím kamery skutečně spustily. A nyní se k nám dostává jedna zajímavá fotografie.

Velké zpoždění mělo jeden kuriózní následek. Herci totiž maličko zestárli, muselo tedy dojít k výměně rolí. Té hlavní se chopil mladý Tom Holland, který tím pádem ztvární postavu Nathana Drakea. A právě on se ukázal na fotografii přímo z natáčení.

Holland ukázal fotku z natáčení Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz

Krom Hollanda je film nabitý i dalšími hvězdami. Uvidíme třeba Marka Wahlberga, který ztvární mentora Sullyho, ukáže se i Antonio Banderas. O režii se momentálně stará Ruben Fleischer, jenž má za sebou například Zombieland nebo Venoma. Zatím to vypadá, že si se změnami poradil velmi dobře. Tom Holland se totiž nechal slyšet, že jde zatím o nejlepší scénář, jaký kdy četl.

K filmu se vyjádřil i Nolan North, dabér Nathana Drakea. North měl totiž možnost omrknout, jak probíhá natáčení. „Jako bych se díval do zrcadla! Jsem pyšný na to, že Tom Holland pokračuje v Drakeově odkazu! Je výborný! Díky za návštěvu!!“ I on přidal k dobru pár obrázků.

Zatím se tedy zdá, že je celé natáčení na dobré cestě. Nezbývá než doufat, že se projekt vyhne dalším komplikacím.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama