Ubisoft oznamuje Ubisoft Connect
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft oznamuje Ubisoft Connect

Ubisoft oznamuje Ubisoft Connect

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 10. 2020 11:48
Reklama

Očividně už není trendem mít více služeb pod různými jmény – před několika týdny se EA rozhodlo spojit Origin Access a EA Access pod jednu službu EA Play, nyní přichází se spojováním i Ubisoft. Ten se rozhodl spojit Uplay a Ubisoft Club do jedné služby Ubisoft Connect – ekosystému hráčských služeb napříč všemi platformami.

Ubisoft Club fungoval, jak už název napovídá, jako klub, díky kterému jste za hraní her dostávali různé odměny. Členové klubu, který byl zcela zdarma, navíc měli možnost získat slevy na hry nebo různé tipy. To vše se nyní integruje do služby Ubisoft Connect, která bude fungovat jako herní klient Uplay společně s integrovaným klubem.

První viditelnou změnou bude nová grafika a integrace služby do her. Ubisoft ale také s oznámením Connect přinese do svých her crossplay a cross-progression ve vybraných hrách, což tedy znamená, že budeme moct hrát se svými kamarády a zároveň přenášet svůj postup hrou napříč platformami. Ubisoft chce tuto možnost přinést k většině svých her, podpora je zatím potvrzena u Watch Dogs: Legion, AC: Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic a Hyper Scape. Ekosystém vyjde společně s Watch Dogs: Legion, tedy 29. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama