Startuje druhý ročník soutěže Tvář Twitche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Startuje druhý ročník soutěže Tvář Twitche

Startuje druhý ročník soutěže Tvář Twitche

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 10. 2020 13:21
Reklama

Stát se úspěšným streamerem je snem obrovského množství hráčů, ale i umělců nebo bavičů a blogerů po celém světě. Jeho splnění je ale velmi obtížné. I proto vznikla soutěž Tvář Twitche, která brzy odpálí svůj druhý ročník.

Cílem soutěže je dle pořádajících společností - výrobce hardwaru Alienware a producenta nutričních doplňků MADMONQ - zviditelnit začínající streamery, a tomu nejlepšímu navíc nabídnout velmi nákladný hardware na profesionální streamování.

“Tvář Twitche je pro nás příležitost, jak propojit tvůrce obsahu na české a slovenské streaming scéně. Loňský ročník nám ukázal, že akce je velkým přínosem nejen pro výherce, ale vlastně pro všechny zúčastněné - streameři získají nové diváky a diváci zase objeví nové streamery. Jsme rádi, že jako značka můžeme pomoci budovat komunitu a přispět k rozvoji scény,”komentuje událost jeden ze zakladatelů Petr Andrýsek. 

Dle organizátorů se loňského prvního ročníku zúčastnilo více než 800 soutěžících a jeho finále sledovalo přes 80 tisíc diváků. Vítězem se stal streamer s přezdívkou Patrikturi, který má na Twitchi v současnosti téměř 19 tisíc odběratelů. 

V porotě zasednou lokální hvězdy streamování, mimo jiné Agraelus, Herdyn, ArcadeBulls a Sterakdary. Registrace končí 27. října a finále proběhne 1. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama